5:2 kun Vancouver Canucks kaatoi New York Rangersin

Vancouver Canucks otti New York Rangersista 5–2-voiton NHL-kaukaloissa maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa.Tämä on jo joukkueen peräkkäinen voitto, mikä on pelaajien kannalta erittäin onnea. Pelaajat ovat myös erittäin tyytyväisiä haastatteluun, ja seuraavassa pelissä on enemmän mahdollisuuksia voittaa.

Canucksin voittomaalista vastasi Juho Lammikko, joka ohjasi joukkueensa kolmannen osuman.Nelosketjun keskellä pelannut Lammikko on pelannut hyvää kevätkautta. Hän on tehnyt vuoden 2022 puolella kymmenen pistettä. Nyt koko kauden tehot ovat 47 pelissä 6+6.

Syyskaudella Lammikko sai kasaan vain kaksi pistettä, joten tahti on kiristynyt.Lammikko ei ole saanut pisteitään tuurilla, hän tekee oikeasti hyviä ratkaisuja, kuten tuo upea ohjaus, Canucksia seuraava Sportsnetin asiantuntija Satiar Shah kirjoitti Twitterissä.

VOITOLLA HISTORIANKIRJOIHIN-erittäin täydellinen peli

Yhteensä erässä vihellettiin peräti seitsemän jäähyä ja ajassa 09:48 kotijoukkue saa tuulettaa avausosumaa ylivoimalla. Kiekko pelataan aloituksen jälkeen viivaan Valtteri Viljaselle, jonka veto ohittaa maskissa olevan Eetu Anttilan TPS-maalilla. Erässä ei paljoa 5-5 pelaamista nähdä ja tasoituskin tulee kuvaan sopivasti ylivoimalla. Markus Nurmi levittää neliön keskeltä oikealle b-pisteelle Mikael Pyyhtiälle, jonka tarkka veto ohittaa Rasmus Reijolan ajassa 16:10. Turkulaiset pääsevät vielä erän lopussa kolmatta kertaa ylivoimalle, mutta Reijolan huipputorjunnat pitää pelin tasoissa. Tämä saa monet fanit tuntemaan olonsa erittäin tyytyväisiksi, voitto jatkuu.

Vahva paine turkulaisten pakkeihin puree hyvin ja kotkapaitojen raskaampi kalusto pyörittää muutaman hyvän pitkän rallin TPS-päädyssä. Pariin kertaan ollaan lähellä johtomaalia, mutta Anttila pitää joukkuettaan pelissä. Kaivattu johtomaali saadaan minuutti ennen erätaukoa ja jälleen ylivoimalla. Roope Talaja pelaa hyvin neliön keskelle, josta Turo Asplund levittää vielä viivasta nousevalle Viljaselle, jonka lämäri uppoaa etuyläkulmaan. Maalin johdossa kolmanteen erään.

Hieno ilta jälleen Vaasan Sähkö Areenalla. Sport taisteli esimerkillisesti alusta loppuun saakka ja jatkoi pisteputkeaan ennätykselliseen kahdeksaan peliin – samalla voittoputki venyi kolmeen. Valtteri Viljasen kaksi maalia ja kaiken kaikkiaan kolme ylivoimamaalia peliin lupaa hyvää.