Robert Lewandowski mätti historiallisen hattutempun

Salzburgissa Bayern München pystyi kairaamaan vain vaivoin 1–1-tasapelin Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa. Etenkin baijerilaisten viimeistely oli luokatonta.Hän esiintyi erittäin hyvin, ja tällaisen supertähden kyky saa monet pelaajat tuntemaan kovaa painetta. Toivottavasti onnistuu paremmin seuraavassa pelissä.

Robert Lewandowski tempaisi hattutempun 23 minuutissa. Kaksi ensimmäistä osumaa syntyivät pilkulta, ja molemmat vihellettiin Maximilian Wöberin kaadettua puolalaishyökkääjän.

Lewandowski ampui kahdesti samaan alanurkkaan, ja ottelupari oli jo ratkaistu.

Kolmas tuli sitten jo perinteisestä pelitilanteesta, kun Thomas Müller syötti Lewandowskin läpiajoon. Hän sai pallon Salzburg-veskari Philipp Köhnin yli, mutta peliväline pysähtyi vielä tolppaan. Hyökkääjä viimeisteli hattutemppunsa lopulta mahallaan.

Toisella jaksolla Bayern jatkoi itävaltalaisvastustajansa möyhentämistä. Müller ampui kääntölaukauksella isäntien viidennen ja tuuletti sitä kuin maailmanmestaruutta. Kapteeni Manuel Neuerin nollapeli meni piloille 70. minuutilla, kun nuori tanskalainen Maurits Kjaergaard pommitti vieraiden lohdutusmaalin komeasti yläkulmaan.