Manchester United kaipaa Cristiano Ronaldolta lisää tehohetkiä myös Mestarien liigassa

Manchester Unitediin täksi kaudeksi palannut jalkapallon portugalilaissuuruus Cristiano Ronaldo hemmotteli United-kannattajia viikonloppuna hattutempulla ja nostatti samalla seuran odotuksia Mestarien liigan pudotuspeliotatukseen Atletico Madridia vastaan.

Manchesterin punaiset kohtaavat Atleticon tiistai-iltana kotikentällään neljännesvälierien toisessa osaottelussa, ja avausottelun jälkeen ottelupari on kutkuttavasti 1–1-tilanteessa.

Tottenhamia vastaan ammattilaisuransa 59. hattutempun tehnyt Ronaldo, 37, on ollut parhaimmillaan tällä kaudella Mestarien liigassa, sillä portugalilainen teki lohkovaiheessa kuusi osumaa. Toisaalta Ronaldo on kerännyt Unitedin väliaikaisen päävalmentajan Ralf Rangnickin alaisuudessa myös kritiikkiä vaisusta prässipelaamisestaan.

Hän osoitti olevansa fyysisesti kykenevä siihen (prässäämiseen), mutta meidän on myönnettävä myös, ettei näin ole aina ollut viime viikkoina ja kuukausina. Tämä päivä näytti, että hän on edelleen fyysisesti tämän tason vaatimassa kunnossa, Rangnick sanoi.