Manchester City voitti Atléticon Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa

Haluan aina luoda uusia taktiikoita ja Atléticoa vastaan tulette jälleen näkemään jotain uutta. Rakastan sitä. Olisi tylsää, jos pelaisin aina samalla tavalla, Guardiola perusteli Mestarien liigan puolivälierän aattona.

Manchester City nimittäin vain siirteli palloa täysin vaarattomasti, eikä Atleti-veskari Jan Oblak saanut edes pintahikeä päälle torjunnoista puhumattakaan.

Tauolla oli Simeonen vuoro yllättää, koska City oli pitänyt palloa peräti 70-prosenttisesti vierasjoukkueen tyytyessä puolustamaan omaa maaliaan.

Toisen jakson alku näytti kuitenkin, että myös Atlético haluaa voittaa. Joukkueen vastahyökkäykset toivat uuden tason puolivälierään, vaikka varsinaista vaaraa niistä ei syntynyt.

Tunnin kohdalla Simeone sekoitti pakkaa entisestään. Triplavaihto toi tuoreita jalkoja puolustustaistoon.

Guardiola juhli maalia villisti, mutta ei Simeonekaan vielä repinyt pelihousujaan. Maalin tappioasema näillä voimasuhteilla ei ole mitenkään huono lähtökohta viikon kuluttua pelattavaan ratkaisuosaan kotoisella Metropolitanolla.

Se oli todella kova ottelu. He pelasivat lähes 5-5-0-taktiikalla, ja siinä on todella vaikea löytää tiloja. Suosittelen kaikkia kokeilemaan ensin treenikentällä ennen kuin kritisoitte meidän esitystä, De Bruyne sanoi televisiohaastattelussa.