KuPS teki suomalaista jalkapallohistoriaa!

kuopion palloseura teki maanantai-iltana suomalaista jalkapallohistoriaa.

KuPS venytti tappiottomien otteluiden putkensa jo 30 ottelun mittaiseksi ja rikkoi vanhan pääsarjaennätyksen, OPSin nimiin vuosina 1980–81 menneen 29 ottelun sarjan.

Maanantain ainoassa Veikkausliigan ottelussa KuPS löi HIFK:n Helsingissä 1–0. Ottelun ainokaisen iski Clinton Antwi tyylikkäällä sijoituksella.

Valakari sanoi pelaajilleen, että he saavat nauttia saavutuksestaan tämän illan, mutta huomenaamusta keskitytään taas seuraavaan peliin. Valakari ei myöskään halua ajatella sitä, että tämä tappiottomien pelien putki kantaisi mestaruuteen asti. Hän ei myöskään usko, että ennätyksen saavuttamisen jälkeen joukkue huokaisisi liian syvään.

– Kun aloitimme viime kauden, emme uskoneet tappioputkiin tai voittoputkiin. Se on aina se seuraava peli, mikä merkitsee. Ja jos pystymme siihen lataamaan parhaan mahdollisen, niin se ehkä antaa meille mahdollisuuden pelata hyvistä sijoista kauden lopulla, Valakari sanoi.

– Mutta nyt on aivan liian aikaista miettiä jos ja jos ja jos. Se on ainoastaan se sunnuntain peli, mikä merkitsee – ja sitä ennen meillä on vielä Suomen cupin ottelu torstaina!