Kuva Cristiano Ronaldosta nostatti valtaisan raivon somessa

MAAILMAN ehkä tunnetuin jalkapalloilija Cristiano Ronaldo jakaa jälleen mielipiteitä. Hän julkaisi Instagramissa viikonloppuna kuvan, jossa poseeraa kiistellyn psykologin ja tv-persoonan Jordan Petersonin kanssa.

– Kiva nähdä sinua, vanha ystävä, Ronaldo oli kirjoittanut julkaisuun, johon lisäsi tunnisteeksi ”#seeyousoon” eli suomeksi ”nähdään pian”.

Kanadalainen Peterson on nostattanut paljon kohua rajuilla kommenteillaan, jotka ovat koskeneet esimerkiksi sukupuoliasioita, tasa-arvoa, koronavirustautia ja sananvapautta.

Portugalilaishyökkääjä ei avannut tarkemmin, missä yhteydessä hän oli Petersonin tavannut.

Daily Mail kokosi joitakin reaktioita juttuunsa, jonka lehti otsikoi ytimekkäällä lauseella: Hän pilaa maineensa.

– Kuvitelkaa, kuinka monet vaikutuksille alttiit nuoret miehet viettävät illan katsomalla videoita Jordan Petersonista, eräs tviittasi.

– Hän (Ronaldo) todellakin pilaa maineensa, yksi kirjoitti.

Ronaldolla on Instagramissa peräti 476 miljoonaa seuraajaa. Mainittu julkaisu oli kerännyt maanantai-iltaan mennessä yli 550 000 tykkäystä.

Manchester United on osoittanut piristymisen merkkejä tämän kauden Valioliigassa, mutta Ronaldon peliaika on ollut tiukassa. Toistaiseksi hän on pelannut kuudessa liigaottelussa, mutta maaleja ei ole syntynyt.