HJK avasi mestaruussarjan voitolla

HJK kiilasi 2–1-voittoon SJK:sta jalkapallon miesten ylemmän loppusarjan, mestaruussarjan, avauksessa.

Kotijoukkue Klubin ratkaisun 87. minuutilla puski näyttävästi takatolpalta pitkän shakkimaisen ja onnekkaankin syöttöketjun jälkeen Perparim Hetemaj.

–  Aivan älyttömän tärkeä voitto. Toinen puoliaika oli ihan meidän pelimme, HJK:n osumien alustamisessa kunnostanut Anthony Olusanya iloitsi.

HJK avasi ottelun maalitilin Pyry Soirin osumalla jo 8. minuutilla. SJK:n Jake Jervis tasoitti kuusi minuuttia myöhemmin.

Haastajasarjassa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua.

IFK Mariehamn kaatoi FC Lahden tylysti 6–0. Brasilialaisvahvistus Dé teki osumista kaksi. Ottelun kolmas osuma kirjattiin lahtelaisten omaksi maaliksi.

AC Oulu kaatoi runkosarjassa viimeiseksi jääneet HIFK:n 4–1 ja VPS Ilveksen 3–2.