Näin Ronaldo iski vaparista ensimmäisen kerran 3 vuoteen

Cristiano Ronaldo teki vaparimaalin Juventuksessa heinäkuussa 2020. Viime lauantaina, lähes kolme vuotta myöhemmin, nähtiin miehen seuraava vapariosuma.

Loistava CR7! Kun hänen joukkueensa jäi taakse, portugalilainen muutti kaiken loistavalla vapaapotkulla. Rangaistuspotkun kautta luottamuskriisiin joutunut Talisca osoitti erinomaisia ​​johtamistaitojaan.

Portugalilainen tulitti Al Nassr Riyadhin avausmaalin Abhan verkkoon noin 30 metristä. Veto epäonnistui pahasti, sillä se suuntautui suoraan päin muuria, mutta Ronaldon onneksi muuri oli umpisurkea, ja pallo sujahti sen läpi melkein keskelle maalia.

Vaparionnistuminen oli selvästi suuri helpotus 38-vuotiaalle supertähdelle, sillä hän tuuletti maalia kuin maailmanmestaruutta.

Ronaldolta nähtiin toinen yllätys 85. minuutilla, kun Al Nassr sai rankkarin 1–1-tilanteessa. Maalitykki antoi kaikkien yllätykseksi pallon Anderson Taliscalle, joka toimitti pelivälineen pilkulta reppuun. Al Nassr voitti tuolla osumalla 2–1.

Ronaldon nippu on Saudi-Arabian pääsarjassa toisena 21 pelin jälkeen. Kärjessä porskuttava Al-Ittihad FC on pisteen edellä. Molemmilla joukkueilla on vielä yhdeksän peliä pelaamatta.

Ronaldo on tehnyt yhdeksän maalia kahdeksassa pelissä Saudi-Arabian liigassa.