Lionel Messi esiteltiin uudelle kotiyleisölleen

Inter Miamin historian suurin hankinta Lionel Messi esiintyi ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä edessä, kun joukkue oli järjestänyt tähtihankinnalleen ison seremonian.

Messi kertoi aikeistaan siirtyä Miamiin jo kesäkuussa, mutta joukkue julisti Messin virallisesti pelaajakseen vasta viime lauantaina. Sunnuntain seremonia oli ensimmäinen tilaisuus, jossa Messi esiintyi kotiyleisönsä edessä Inter Miamin pelaajana.

Miamin DRV PNK Stadium oli täyteen pakattu tähtihankintaa katsomaan tulleista faneista. Joukkue ei ollut myöskään säästellyt kuluissa, kun Messin ensiesiintymistä varten oltiin hankittu valtavat ilotulitukset stadionille.

Messiä odotti lavalla Inter Miamin osaomistajat Jorge Mas, Jose Mas sekä David Beckham. Jalkapallolegendalle meinasi käydä huonosti jo ennen Messin julkaisua, kun Beckham liukasteli sateen kastelemalla lavalla. Beckham oli todella lähellä tasapainonsa menettämistä, mutta jalkapallolegenda sai lopulta pidettyä tilanteen hallussa.

Messin ja Busquetsin saapuminen tapahtuu Inter Miamille tarpeelliseen aikaan, kun joukkue majailee itäisen konferenssin viimeisellä sijalla. Miami on voittanut tällä kaudella ainoastaan viisi kertaa, kun otteluita on pelattu jo 22.