Saudiseura teki jättimäisen tarjouksen megatähdestä – PSG hyväksyi

Maailman parhaisiin jalkapallopelaajiin kuuluva Kylian Mbappé on ennemmin tai myöhemmin lähdössä PSG:stä. Ranskalainen on kertonut julkisesti, ettei hän halua solmia uutta jatkosopimusta.

Nykyinen paperi kattaa vielä seuraavan futiskauden, joten PSG:n on nyt paras aika saada hänestä siirtokorvaus. Medialähteiden mukaan tarjouksia on tullut. Yksi niistä ylittää jopa maailmanennätyksen.

Daily Mailin mukaan Saudi-Arabiassa pelaava Al-Hilal on lähettänyt PSG:lle 300 miljoonan euron tarjouksen 24-vuotiaasta supertähdestä. Toistaiseksi kaikkien aikojen suurin siirtokorvaus on PSG:n vuonna 2017 maksama 222 miljoonaa brasilialaisesta Neymarista.

Myöhemmin maanantaina Sky Sports uutisoi, että PSG on hyväksynyt Al Hilalin ennätystarjouksen ja näin ollen antanut saudiarabialaisseuralle luvan keskustella ranskalaistähden kanssa.

Mbappen sopimus ranskalaisseura PSG:n kanssa päättyy ensi kesänä. PSG ei haluaisi päästää yhtä maailman parhaista pelaajista lähtemään ilmaiseksi sopimuksen päättyessä, vaan myisi ranskalaisen mieluummin käynnissä olevassa siirtoikkunassa.

MBAPPEN seuraavaksi seuraksi on huhuttu jo pitkään espanjalaista Real Madridia. Romano kirjoittaa päivityksessään, että PSG uskoo Mbappen jo hyväksyneen ehdot Real Madridin kanssa.

Mbappe ei ole toistaiseksi ilmaissut haluavansa siirtyä Saudi-Arabiaan tässä vaiheessa uraansa. Sky Sportsin asiantuntijat kuitenkin spekuloivat, että Mbappe voisi periaatteessa pelata yhden kauden ajan Al Hilalissa ja siirtyä sen jälkeen Real Madridiin vuonna 2024.