KuPS hyytyi Pohjois-Irlannissa

KUOPION PALLOSEURA hävisi Konferenssiliigan karsintojen toisella kierroksella ensimmäisen osaottelunsa Pohjois-Irlannin Derry Citylle lukemin 1–2.

KuPS teki ottelusarjan avausmaalin 45. peliminuutilla, kun keskikenttäpelaaja Axel Vidjeskog onnistui rangaistuspotkusta.

Vahvan avauspuolikkaan jälkeen KuPS kuitenkin päästi pelin käsistään toisella jaksolla.

Ensiksi Derry City onnistui tasoituksessa 69. minuutilla, 1–1-maalista vastasi William Patching. Kymmenen minuuttia tasoituksen jälkeen isäntien Cian Kavanagh iski lukemat 2–1:een.

Enempää maaleja ei nähty, joten KuPS joutuu lähtemään toiseen osaotteluun yhden maalin takaa-ajosta. KuPSin ja Derry Cityn välinen ratkaiseva toinen osaottelu pelataan ensi viikon torstaina Kuopiossa.

Viime kesänä KuPS eteni toiselta karsintakierrokselta jatkoon, kun se kaatoi moldovalaisen Milsamin.