100 miljoonaa riitti – Tarjous Harry Kanesta hyväksyttiin

TOTTENHAM Hotspurin maalitykki Harry Kane on lähellä siirtoa Saksan Bundesliigan hallitsevaan mestariin Bayern Müncheniin.

The Athleticin mukaan Tottenham on hyväksynyt Bayern Münchenin tekemän sadan miljoonan euron suuruisen tarjouksen Kanesta. Nyt pelaajan täytyy vielä itse päättää, haluaako hän lähteä.

Kanella, 30, on vielä yksi kausi sopimusta jäljellä Tottenhamin kanssa. Hän on sekä seuran että Englannin jalkapallomaajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä.

30-vuotias maalitykki on saksalaisseuran kesän ykköskohde sen tarvitessa kipeästi uskottavaa kärkimiestä, joten brittiläinen on neuvottelupöydällä etulyöntiasemassa.

Toisaalta myös Bayernilta löytyy ässiä hihasta. Joukkue on Saksan kestomenestyjä sekä yksi suosikeista voittamaan Euroopan ykkösturnaus Mestarien liiga. Pokaalittomuudesta ja hopealle jäämisestä vitsailua osakseen saanut Kane varmasti haluaa voittaa uransa ensimmäisen merkittävän mestaruuden, ja Bayernissa voittaminen tapahtuu usein kuin itsestään.

Sama lähde kertoo, että Kanelle tarjotaan 25 miljoonan punnan vuosipalkkaa. Se on kaksi kertaa enemmän Tottenhamin tarjoamasta.