”huippumaalivahti” Giroud’n!

ITALIAN liigan ottelu Genoa ja AC Milanin välillä sai melkoisen lopun. Vain pienenä alkunäytöksenä oli se, että Christian Pulisic vei Milanin 1–0-johtoon 87. minuutilla.

Erotuomarin määräämällä lisäajalla alkoi tapahtui.

Ensin Milanin maalivahti Mike Maignan tuli ulos maaliltaan holtittomasti ja hyppäsi polvi edellä päin Genoan Caleb Ekubania: suora punainen. Koska Milan oli käyttänyt kaikki vaihtonsa, tolppien väliin meni veteraanihyökkääjä Olivier Giroud.

Lisäaikaa ehdittiin pelata kuusi minuuttia lisää ja taas nostettiin punainen kortti maalivahdille. Tällä kertaa Genoan maalivahti Josep Martinez sai toisen keltaisen kortin. Hän oli noussut mukaan hyökkäystilanteeseen ja taklasi Milanin Fikayo Tomoria varoituksen arvoisesti.

Vielä näiden tilanteiden jälkeen Genoa sai huippupaikan, mutta Giroud tuli maaliltaan vastaan ja onnistui erikoisella oikean käden nyrkkeilylyönnillä osumaan palloon. Tämän jälkeen hän loikkasi pallon perään ja kaappasi sen haltuunsa.

Ottelu päättyi AC Milanin 1–0-voittoon ja pelaajat ympäröivät ”huippumaalivahti” Giroud’n. Milan johtaa Italian liigaan kahdeksan kierroksen jälkeen: seitsemän voittoa ja 1–5-rökäletappio paikallisvastustaja Milanon Interille.