Jürgen Kloppille iski paniikki kesken riehakkaan juhlan

Liverpool löi kotikentällään Newcastlen huikaisevilla osumilla lukemin 4–2.

Tauolle mentiin vielä 0–0-numeroissa, kun Liverpool-tähti Mohamed Salah epäonnistui rankkarissa. Rangaistuspotkun torjunut slovakkivahti Martin Dubravka oli neljästä takaiskusta huolimatta Newcastlen ykköstähti, niin monta Liverpoolin huipputonttia hän torjui kuin ihmeen kaupalla.

Toisella puoliajalla Liverpool sommitteli kolme häikäisevää osumaa. Salah, Curtis Jones ja Cody Gakpo saivat vuorollaan siirtää pallon tyhjään maaliin nopeiden syöttökuvioiden päätteeksi. Salah teki vielä loppunumerot, kun Liverpool sai toisen rangaistuspotkun, eikä egyptiläinen enää epäonnistunut.

Newcastlen ruotsalainen Alexander Isak tasoitti 1–1:een ja Sven Botman kavensi kulmapotkutilanteesta 2–3:een, mutta Liverpool oli tällä kertaa pysäyttämätön.

OTTELUN jälkeen Klopp tuuletti voittoa kävellessään nurmella kiittäen kannattajia. Yhtäkkiä hän pysähtyi ja katsoi kättään: vihkisormus oli poissa.

Alkoi vimmainen etsintä, johon Klopp pyysi mukaan myös kentällä seisseen turvamiehen. Lopulta sormus löytyi ilmeisesti kameramiehen avulla, ja Klopp suuteli sitä kameran edessä.