Lukas Hradecky haukkui Tinderin

Hradeckyn kipparoima Bayer Leverkusen on juuri kaatanut Saksan mestaruuden 11 kertaa peräkkäin voittaneen Bayern Münchenin tylysti 3–0 ja karannut sarjassa jo viiden pisteen karkumatkalle. Kaksi kierrosta myöhemmin ero on kasvanut jo kymmeneen. Leverkusen on vahvasti matkalla kohti historiansa ensimmäistä Bundesliigan mestaruutta.

Nollan pitänyt Hradecky kiipeää Leverkusenin BayArenan päätykatsomon aidalle ja aloittaa huudatuksen. Hän on hyvin tottunut megafonin käyttäjä Suomen A-maajoukkueen peleistä, mutta tällä kertaa ilmassa on epävarmuutta.

Hradecky on selkeästi hieman kiusaantunut, koska ei tätä siinä vaiheessa tiennyt. Kannattajakulttuurin tuntemus ja suhde heihin tuntuu olevan turkulaiselle aivan vilpittömän tärkeä asia, ei vain seikka, jota jalkapalloilijan pitää hokea. Ja siksi hän on fanien lemmikki niin Saksassa kuin Suomessakin.

HRADECKY avautui 2019 Udinessa ennen EM-karsintojen alkua hieman myös silloisesta poikamieselämästään ja kertoi, ettei stressaa vakiintumisesta.

– Olen aika vanhanaikainen. On olemassa Tinderit ja muut, mutta ihmiset ovat niissä vääristä syistä liikkeellä. Haluan uskoa kohtaloon, että olet oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Tuleva tyttöystävä tai vaimo löytyy jostain sieltä, hän sanoi tuolloin Ilta-Sanomille.

Joulukuun 2023 alussa Captain’s Ball -palkintogaalassa Suomen vuoden jalkapalloilijaksi kuudennen kerran valittu Hradecky kiitti nauhoitetussa puheessaan monia – ja lopuksi tyttöystävää.

Reilua kuukautta myöhemmin Seiska kertoi Hradeckyn tulleen pienen tyttären isäksi. Yllätysvauva! lehti otsikoi, tällä kertaa jopa osuvasti, vaikka tokkopa vauva ainakaan Hradeckyä tai tämän puolisoa, saksalaista mallia Esther Heeschiä pääsi yllättämään.