Manchester United tarvitsi rankkarikisan alasarjaseuraa vastaan

Se vaikutti olevan jo ratkaistu, kun Manchester United -kapteeni Bruno Fernandes viimeisteli vajaan tunnin kohdalla punapaitojen 3–0-johdon.

Ensimmäinen varoitus tuli 71. minuutilla, jolloin Ellis Simms iski Coventryn avausmaalin hienon hyökkäyksen päätteeksi.

Tilanne alkoi näyttää totiselta kahdeksan minuuttia myöhemmin. Tuolloin Simms alusti ja Callum O’Hare iski.

Aika näytti loppuvan kuitenkin kesken, niin suuri oli lopulta taitokuilu suurseuran ja divaripoppoon välillä. Lisäaikaminuutti toisensa perään kului. Yhtäkkiä Coventrylle vihellettiin rangaistuspotku. Lisäajan viidennellä minuutilla jenkkihyökkääjä Haji Wright iski rankkarin verkkoon.

Unitedin tyrmistykseksi ottelu meni jatkoajalle.

Unitedin brassitähti Casemiron ensimmäinen veto oli surkea, ja Coventry sai edun heti ensimmäisessä vuoroparissa.

Onana nappasi O’Haren vedon kiinni, ja kun Ben Shaef pommitti oman vetonsa taivaan tuuliin, jäivät ratkaisun avaimet Rasmus Højlundille.

Nuori tanskalainen onnistui ja johdatti Manchester Unitedin jälleen Englannin cupin finaaliin.

Siellä sitä odottaa rakas naapuri City, joka viime keväänä oli parempi maalein 2–1 samojen joukkueiden kohdatessa cupin loppuottelussa.