Kolme mustaa minuuttia upotti Bayern Münchenin

Keskiviikkoiltana Madridissa ratkaistiin, meneekö Real Madrid vai Bayern München jalkapallon miesten Mestarien liigan finaaliin Borussia Dortmundin seuraksi.

Realin ja Bayernin ensimmäinen osaottelu oli päättynyt 2–2-tasapeliin. Toinen osaottelu käynnistyi vauhdikkaasti päästä päähän, mutta sen jälkeen Real otti vankan hallinnan.

Valkoisten brassitähti Vinícius teki kentällä käytännössä kaiken, mitä tahtoi. Ainoa, mikä puuttui, oli maali.

Ja suurin syyllinen siihen oli Bayern Münchenin maalivahti Manuel Neuer, joka venyi jokaisen Viníciuksen ja Rodrygon vedon eteen.

Toisen jakson puolivälissä Harry Kane vapautti Alphonso Daviesin, joka haastoi rohkeasti Antonio Rüdigerin. Saksalaistoppari ei pystynyt estämään kanadalaisen unelmavetoa, joka painui vastustamattomasti takakulmaan.

Real Madrid luuli tasoittaneensa vain muutama minuutti myöhemmin, mutta maali edelsi selvä Nachon väkivaltaisuus, joten puolalaiserotuomari Szymon Marciniak hylkäsi osuman videotarkastelun jälkeen.

Ottelu oli kääntymässä saksalaisille, kun Neuerille tuli harvinainen virhe. Hän pompotti Viniciusin vedon eteensä ja vaihtopelaaja Joselu tuli kärppänä paikalle niistäen ottelun tasoihin.

Valkoiset käänsi välierän vain kolmessa minuutissa.

Real Madrid jatkaa Mestarien liigan finaaliin 2–1-voitolla (yhteismaalit 4–3). Se kohtaa kesäkuun ensimmäinen päivä Wembleyn nurmella Borussia Dortmundin.