Cristiano Ronaldo ryöpyttää ex-valmentajaansa

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo antaa Manchester Unitedin nykyiselle managerille Erik ten Hagille kritiikkiä entisen joukkuekaverinsa Rio Ferdinandin podcastissa.

Ronaldo on sitä mieltä, että Manchester Unitedin pitää ryhtyä täydelliseen uudelleenrakennukseen, jos suurseura mielii tavoitella isoimpia pokaaleita.

United voitti viime kaudella FA Cupin, mutta Valioliigassa joukkue valahti kahdeksanneksi. Se oli seurahistorian huonoin noteeraus Valioliiga-aikakaudella.

Tämäkin kausi on alkanut vaikeasti – kolmesta liigaottelusta saldona on yksi voitto.

Ronaldo on pelannut ManU:ssa kahteen otteeseen. Hän kritisoi ten Hagin ajattelumaailmaa entisen joukkuetoverinsa Rio Ferdinandin podcastissa. Ten Hag on sanonut, ettei seura pysty taistelemaan Valioliigan tai Mestarien liigan voitosta.

– Manchester Unitedin päävalmentajana ei voi sanoa, että joukkue ei taistele Valioliigan tai Mestarien liigan voitosta. Pitää sanoa, että aiomme yrittää, Ronaldo totesi.

– Toivon seuralle samaa kuin itselleni, eli että se olisi paras. Rakastan sitä seuraa. En ole sellainen, joka unohtaa menneisyyteni.