Zlatan Ibrahimovic ylitti jälleen itsensä 

JALKAPALLOTÄHTI Zlatan Ibrahimovic ei säästellyt oman syntymäpäivälahjansa kuluissa tänäkään vuonna. AC Milanin riveissä pelaava ruotsalainen täytti maanantaina 41 vuotta ja juhlisti merkkipäiväänsä suuntaamalla autokaupoille.

Mukaan tarttui ei vain yksi, vaan kaksi erilaista Ferraria, joita Ibrahimovic esitteli tuoreessa Instagram-julkaisussaan.

– Hyvää syntymäpäivää Zlatan, hän kirjoitti.

Nopealla vilkaisulla näyttää siltä, että päivityksessä komeilee vain yksi, kaksivärinen Ferrari, mutta todellisuudessa loistoautoja on kaksi.

Kuvassa olevan Daytona SP3 -mallin Ferrari maksaa caranddriver-sivuston mukaan 2 250 000 euroa. Koska kyse on Ibrahimovićista, hänellä tuskin oli ongelmia saada tätä mallia, jota on tehty ainoastaan 599 kappaletta. Toisella puolella komeileva 812 Competizione A on reilusti halvempi. Lähtöhinta ilman lisävarusteluja alkaa noin 578 000 eurosta.

Vuosi sitten jalkapalloilija hemmotteli itseään hankkimalla SF90 Spider -mallin Ferrarin, jonka lähtöhinta liikkuu puolen miljoonan euron tietämillä.

Viime keväänä Italian mestaruuden jälleen voittanut Ibrahimović ei ole pelannut kuluneella kaudella peliäkään. Ennusteiden mukaan polvileikkauksessa ollut ruotsalainen on sivussa kuluvan vuoden loppuun.

Ibrahimović on vapaa-ajallaan tehnyt uutta aluevaltausta elokuvabisneksessä. Hän esittää helmikuussa ensi-iltansa saavassa Asterix & Obelix -elokuvassa sotapäällikköä nimeltään Antivirus.