SM-liigaa johtava Ilves vaihtaa päävalmentajaa lennosta

SM-LIIGAN kärkijoukkue Ilves julkaisi keskiviikkona shokkiuutisen. Tamperelaisseura antaa potkut päävalmentajalleen Jouko Myrrälle. Uudeksi päävalmentajaksi on palkattu Antti Pennanen.

Myrrän ohella valmennusryhmästä jää pois apuvalmentaja Marko Ojanen.

Ilves perustelee päätöstä tiedotteessa sillä, että Pennanen on haluttu nimi ja hänen kanssaan saatiin sopimus vuoteen 2025 asti.

Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo sanoo, että valmentajasopimukset tehdään varhain ennen seuraavaa kautta.

– Liigassa valmentajasopimukset tehdään hyvin varhaisessa vaiheessa ennen seuraavaa kautta. Päästyämme Antti Pennasen kanssa kausia 2023–2025 koskevaan sopimukseen tulimme siihen lopputulokseen, että jo tässä vaiheessa tehtävä muutos palvelisi seuraa parhaiten. Pennasen oltua vapaana näimme seuran kannalta parhaaksi vaihtoehdoksi aloittaa yhteistyömme heti, toimitusjohtaja Risto Jalo sanoi tiedotteessa.

– Kiitämme Jouko Myrrää ja Marko Ojasta heidän tekemästään työstä Ilveksen hyväksi. Organisaatiomme ja joukkueemme ottivat merkittäviä askelia eteenpäin heidän sopimuskausiensa aikana. Samalla olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsimme pitkään sopimukseen Antti Pennasen kanssa. Hän oli haluttu nimi valmentajamarkkinoilla, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että hän valitsi Ilveksen.