Cristiano Ronaldolle ja perheelle rakennetaan uusi koti 

SIVURAITEELLE Manchester Unitedissa ajautunut Cristiano Ronaldo löi uudella ökyhankinnallaan lisää vettä siirtohuhumyllyyn. Espanjalaislehti Marcan mukaan Ronaldo on ostanut kotimaastaan Portugalista koko maan kalleimman asunnon.

11 miljoonan arvoinen ja remontin jälkeen kustannuksineen 21 miljoonaan kohoava lukaali sijaitsee Lissabonin lähellä. Uuden asunnon on tarkoitus valmistua ensi keväänä.

Ronaldo aloitti ammattilaisuransa lissabonilaisessa Sportingissa. Asuntosatsauksen myötä spekulaatiot Ronaldon siirtymisestä nuoruusvuosiensa seuraan ovat kiihtyneet.

Rannikon luksusalueella Quinta da Marinhassa sijaitseva asunto on kolmikerroksinen ja siinä on 2 720 neliömetriä pinta-alaa. Reilun 500 neliön pihamaalle tulee puutarha ja jättimäinen uima-allas.

Ronaldon ja hänen puolisonsa Georgina Rodriguezin hurja taloprojekti ei vie jalkapallotähden tililtä edes leijonanosaa.

Forbesin mukaan Ronaldo, 37, tienaa pelkästään jalkapallosta 40 miljoonaa euroa vuodessa. Oma vaatemerkki ja sponsorisopimukset lihottavat portugalilaisen pankkitiliä vielä lisäksi 60 miljoonalla vuodessa.

Cristiano Ronaldo oli Manchester Unitedin aloituskokoonpanossa sunnuntaina ottelussa West Hamia vastaan, mutta aiemmin lokakuussa sattunut yhteenotto manageri Erik ten Hagin kanssa on nostanut portugalilaistähden tulevaisuuden isosti jalkapallomaailman puheenaiheeksi.

37-vuotias Ronaldo on uransa loppusuoralla, tai vähintäänkin takakaarteella, joten moni pohtii, voisiko mies suunnata ”jäähdyttelemään” kotimaahansa.