Mikko Rantanen hassutteli NHL-puolustajat solmuun – jälleen yksi tähtipelaaja loukkaantui

Hallitseva mestari Colorado Avalanche kärsi toisen perättäisen tappion jääkiekon NHL:ssä. Ilman edellisessä ottelussa loukkaantunutta Artturi Lehkosta pelannut Avalanche hävisi vieraissa Philadelphia Flyersille maalein 3–5.

Coloradon tähtihyökkääjä Mikko Rantanen teki kamppailussa näyttävän soolomaalin, kun hän kavensi kolmannen erän lopussa 2–4:ään. Rantanen taituroi omalta kenttäpuoliskolta koko kentän läpi, ohitti kolme Flyers-pelaajaa ja laukoi tarkasti yläkulmaan ajassa 57.47.

Rantasen osuman jälkeen Avalanche onnistui vielä kertaalleen maalinteossa, kun se pelasi ilman maalivahtia, mutta Philadelphia päätti Coloradon kirin tasan minuutti ennen loppua siirtämällä kiekon tyhjään maaliin.

Lisää lunta Avsin tupaan toi Nathan ManKinnonin loukkaantuminen ensimmäisessä erässä. Joukkueen vahvuudesta ovat sivussa jo entuudestaan muun muassa sensaatiomaisen alkukauden pelannut Valeri Nitšuškin, kevään finaalisankari Artturi Lehkonen ja kapteeni Gabriel Landeskog.

Arizona Coyotesista pelipaikan itselleen sementoinut Matias Maccelli antoi ykkössyötön puolustaja Shayne Gostisbeheren tekemään maaliin. Lokakuussa 22 vuotta täyttänyt hyökkääjä on tehnyt 21 otteluun 17 (2+15) pistettä. Hän on NHL-tulokkaiden pistepörssissä toisena, kun Seattle Krakenin Matty Beniersilla on neljä pistettä enemmän.

Calgary Flames päihitti Kojootit 2–3. Preerian joukkue on hävinnyt viimeisestä kymmenestä pelistään yhdeksän.