Tässä on Cristiano Ronaldon uusi osoite

Cristiano Ronaldon tulevaisuutta on arvuuteltu talven aikana lähes taukoamatta. Nyt arvuuttelu näyttäisi kuitenkin viimein tulleen päätökseensä.

Espanjalaislehti Marcan mukaan Ronaldo on solminut saudiarabialaisen Al-Nassrin kanssa sopimuksen, joka on mittasuhteiltaan täysin järjetön.

Portugalilaisen mammuttimainen sopimus ulottuu peräti vuoteen 2030 asti. Ensimmäiset kaksi ja puoli vuotta hän viettää seurassa pelaajana, ja sen jälkeen lähettiläänä, joka auttaa Saudi-Arabiaa saamaan itselleen vuoden 2030 jalkapallon MM-kisat.

Öljyvaltio aikoo tehdä hakemuksen kisojen järjestämisestä yhdessä Egyptin ja Kreikan kanssa.

SAUDI-ARABIAN pääkaupungissa Riadissa kotiottelunsa pelaava Al-Nassr on yhdeksän pelatun kierroksen jälkeen saudiliigan kärjessä.

Vaikka Ronaldosta tulee Al-Nassr-sopimuksen ansioista maailman parhaiten palkattu urheilija, siirtoa ei voi pitää urheilullisesti kovin kutkuttavana.

Pienen tarinan kertoo sekin, että Al-Nassrin kotipeleissä on käynyt tällä kaudella Transfermarktin mukaan keskimäärin 15 393 katsojaa. Ronaldon edellisen seuran Manchester Unitedin katsojakeskiarvo ollut tänä syksynä 74 184.

RONALDO on edustanut aikuisurallaan Unitedin lisäksi, portugalilaista Sportingia, Real Madridia ja Juventusta. Hän on Mestarien liigan kautta aikain paras maalintekijä 140 osumallaan.