Lionel Messin MM-kisoissa käyttämä huone muuttuu museoksi

Qatarin jalkapallon MM-kisojen voitto meni vaiherikkaan finaalipelin jälkeen Argentiinaan. Tämä tiesi kaikkien aikojen parhaaksi pelaajaksi kehutun Lionel Messin haaveen täyttymistä, sillä lähes kaiken mahdollisen voittanut supertähti pääsi viimein nostamaan maailmanmestaruuspystiä ilmaan.

Ymmärrettävästi kaikki haluavat osansa jalkapallon ykkösnimestä. Niin myös edelleen Qatarissa, sillä hänen käyttämästään dohalaisen yliopiston asuntolan huoneesta tehtiin pieni museo. Huoneeseen on tuotu tavaroita, kuten tohveleita ja pyyhkeitä, joita Messi on saattanut käyttää vierailullaan. Pöydältä löytyy myös kuppi, josta on nautittu argentiinalaisten suosimaa mate-juomaa. Näky on lopulta varsin arkinen, joka saattaisi jäädä satunnaiselta ohikulkijalta täysin huomiotta.

Huoneen muuttamisesta museoksi kertoi muun muassa marokkolainen jalkapallotoimittaja Achraf Ben Ayad.

Viiden tähden loistohotellin sijaan tulevat mestarit päätyivät yliopiston kampukselle käytännön syistä. Yhdysvaltalainen NBC kertoi majoitusvalinnan johtuneen asadosta, perinteisestä argentiinalaisesta grillauksesta, jota varten kampuksella oli tilaa.