Suomalaispelaaja on nyt koko jalkapallomaailman huulilla

Suomalaisjalkapalloilija Robert Taylor on juuri nyt poikkeuksellisessa näyteikkunassa. Taylor on pelannut tehokkaasti Inter Miamissa saatuaan supertähti Lionel Messin rinnalleen.

Ennen Messin debyyttiä Taylor oli tehnyt tällä kaudella kaksi maalia. Messin vahvistettua joukkuetta Taylor on maalannut peräti kolmesti.

Inter Miamin vasempana laiturina pelaava Taylor ylisti ottelun jälkeen uutta tutkapariaan. Taylorin mukaan Messin oleminen kentällä antaa muille pelaajille enemmän tilaa tehdä ratkaisuja.

– Hän tekee oikean päätöksen käytännössä aina. Yleensä hän löytää joukkuekaverinsa vapaassa tilassa. Hän on maailman paras pelaaja, ja on unelmien täyttymys päästä pelaamaan hänen kanssaan, Taylor kertoi Apple TV:n haastattelussa ottelun jälkeen.

Inter Miamin uusi tutkapari saa ylistystä myös muilta joukkuekavereilta. Miamin puolustaja Noah Allen antoi joukkueen avainpelaajille suitsutusta ottelun jälkeen.

– Me ehdottomasti hyödymme Messin luomasta tilasta. Robert on todella hyvä pelaaja myös, ja hän pystyi käyttämään uuden tilan todella hyvin hyödykseen. Me kaikki yritämme käyttää Messin luomaa tilaa hyväksemme. Hän saa meidät näyttämään paremmalta, Allen kertoi ottelun jälkeen.

Taylor elää monen jalkapalloilijan unelmaa, kun hän pääsee pelaamaan Messin rinnalla. Suomalaispelaajan on vaikea uskoa, että hänen uransa olisi voinut johtaa tähän pisteeseen näin nopeasti.

– Jos joku olisi kertonut minulle muutama vuosi sitten, että pelaan Sergio Busquetsin ja Lionel Messin kanssa, olisin nauranut heille päin naamaa, Taylor kertoi.