HJK:lle surkeita uutisia

Konferenssiliigan ottelu PAOKia vastaan ei ehtinyt vanhentua 10 minuuttia enempää, kun HJK sai surkeita uutisia.

Kesällä Venetsiasta Helsinkiin siirtynyt konkarimaalivahti Niki Mäenpää lähetti pallon jalastaan kohti keskialuetta.

Vaarattoman näköinen tilanne päättyi ikävästi. Mäenpää kaatui selälleen.

Huoltotoimenpiteiden jälkeen hänet kannettiin paareilla kentältä.

Vaisun alun jälkeen HJK pelasi mainion avauspuoliajan. Sen tähtihetki oli Lucas Lingmanin kulmapotku, jonka Hassane Bande puski verkkoon 36. minuutilla.

Toisen jakson alku oli PAOKin selvintä hallintaa. Lopulta Konstantinos Koulierakis puski sivuvapaapotkun verkkoon 55. minuutilla.

81. minuutilla PAOK teki omituisen voittomaalin, kun Kiril Despodovin epäonnistunut veto pomppi verkkoon tolpan kautta ohi hölmistyneen Jesse Östin.

Ottelun lisäajalla Brandon Thomas laukoi 3–1, mutta sen jälkeen HJK sai vielä rankkarin, jonka upotti verkkoon Bojan Radulovic.