HJK korkkasi pistetilinsä euro­peleissä

HJK avasi torstaina pistetilinsä jalkapallon miesten Konferenssiliigassa pelaamalla 1–1-vierastuloksen skotlantilaista Aberdeenia vastaan. Aberdeenilla on kahdesta lohko-ottelustaan niin ikään koossa yksi piste.

HJK otti ensimmäisen pisteensä tämän kauden konferenssiliigassa, kun ottelu skotlantilaista suurseuraa Aberdeenia vastaan päättyi tasalukemiin 1-1. Helsinkiläisillä oli ollut hieman epäonnea matkustaessaan Skotlantiin, kun osaan pelaajista oli tarttunut flunssapöpö lentomatkalla.

– Oltiin matkalla kerätty jonkinlainen flunssa joukkueeseen. Oli pelaajia jotka eivät olleet ihan parhaassa iskussa ja jouduttiin vaihtokin tekemään pienten loukkaantumisten takia. Ei kuitenkaan surkutella ja mennään eteenpäin, HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas kommentoi Yle Urheilulle ottelun jälkeen.

Kamppailun avausmaalin teki 59. minuutilla Bojan Radulovic, joka laukoi pallon Pyry Soirin hienon nousun ja syötön jälkeen yläkulmaan. Aberdeenin tasoituksen pukkasi 79. minuutilla Bojan Miovski.

Radulovic on ollut tällä kaudella HJK:lle todella tärkeä maalintekijä, sillä hän on tehnyt pelkästään kotimaan liigassa 17 osumaa. Osuma oli Radulovicille tämän kauden lohkovaiheessa toinen. Hän teki lohkoavauksessa rangaistuspotkusta päätösmaalin, kun kreikkalaisseura PAOK haki 3–2-voiton helsinkiläisten kotikentältä.