Barcelona konttasi nolosti Mestarien liigassa

Barcelona kärsi ensimmäisen tappionsa tämän vuoden Mestarien liigassa, kun se taipui Shakhtar Donetskille Hampurissa pelatussa ottelussa 0–1.

Ottelun ainoasta maalista vastasi Danylo Sikan, jonka pusku leijaili Barcelona-vahti Marc-André ter Stegenin tavoittamattomiin ensimmäisen puoliajan 40. minuutilla.

Shahtar nousi voitollaan tasoihin portugalilaisen Porton kanssa kuuteen pisteeseen. Porto kohtaa lohkon myöhäisottelussa belgialaisen Royal Antwerpin. Barcelonalla on yhdeksän pistettä.

Alkuillan toisessa ottelussa saksalainen Dortmund selvitti kotonaan englantilaisen Newcastlen 2–0. Maalit tekivät Niclas Füllkrug avauspuoliajalla ja Julian Brandt 79. minuutilla. F-lohkon myöhäisottelussa kohtaavat italialainen AC Milan ja ranskalainen PSG. Dortmundilla on neljästä ottelusta seitsemän pistettä, PSG:llä kolmesta pelistään kuusi ja Milanilla kaksi. Newcastlella on neljästä ottelustaan neljä pistettä.