Suomen jalkapallosuuruus päätti uransa komeasti

JALKAPALLON miesten Suomen mestarin HJK:n pitkä kausi sai päätöksensä torstai-iltana Kreikan Thessalonikissa, kun Konferenssiliigan lohkovaiheessa pelattiin viimeinen kierros. HJK:lle kauden 54:s ottelu toi tappion, kun lohkovoiton jo aiemmin varmistanut PAOK voitti kotiyleisönsä riemuksi lukemin 4–2.

Kreikkalaisisännät saivat tuta heti alussa Klubin tehot, koska jo viiden peliminuutin jälkeen Hassane Bandé syötti, ja Bojan Radulović viimeisteli vieraiden yllätysjohdon.

PAOK ei kuitenkaan säikähtänyt aikaisesta takaiskusta. Se jatkoi hyökkäysten vyöryttämistä Niki Mäenpään vartioimalle maalille.

Kreikan maajoukkueessakin esiintynyt Giannis Michailidis pommitti pallon tolppaan vajaan vartin kohdalla, ja venäläisvahvistus Magomed Ozdoyev tasoitti ottelun hienon kuvion päätteeksi 37. minuutilla.

Heti tauon jälkeen Keskinen epäonnistui karusti purkupallossa. Espanjalainen Brandon varasti pelivälineen ja syötti sen Giannis Konstanteliasille, joka vei isännät johtoon.

Kyyti muuttui entistä tylymmäksi 53. minuutilla, jolloin pallo pomppi Joona Toivion rinnasta omaan maaliin.

Hetemaj laukoi itse pallon tolpan kautta loppulukemiin 2–4 ajassa 90+2 –  viimeisessä ammattilaisottelussaan. Ikimuistoinen henkilökohtainen päätös uralle!

HJK jäi kahdella tasuripisteellään G-lohkon jumboksi.