Lutonin kapteeni lyyhistyi kentän pintaan Englannin Valioliigassa

Lauantaina Englannin Valioliigassa Lutonin kapteeninnauhaa kantava Tom Lockyer tuupertui kentälle kesken Bournemouthia vastaan käydyn ottelun. Peli oli siinä vaiheessa tasatilanteessa 1–1 ja takana oli 65 peliminuuttia.

Pelaajat viittoilivat välittömästi lääkäreitä paikalle.

Lutonin manageri Rob Edwards juoksi kentälle ja käski pelaajien antaa tilaa lääkäreille.

Lockyeria hoidettiin useiden minuuttien ajan, mutta tv:ssä ei näytetty, mitä pelaajalle tehtiin, toisin kuin Christian Eriksenin tapauksessa jalkapallon EM-kisoissa.

Guardian kertoi liveartikkelissaan, että pelaajatunneliin kannettu Lockyer on elossa ja tajuissaan. BBC vahvistaa tiedon.

Ottelu keskeytettiin 65. peliminuutilla tilanteessa 1–1. Ratkaisu oli viisas, sillä molemmat joukkueet ja katsojat olivat järkyttyneitä. Lutonin fanit lauloivat Lockyerin nimeä.

Luton Town FC tiedotti kapteeninsa tilasta myöhemmin sosiaalisessa mediassa.

– Lääkintähenkilömme on vahvistanut, että Lockyer kärsi sydämenpysähdyksestä, mutta hän pystyi reagoimaan siinä vaiheessa, kun häntä vietiin paareilla pois kentältä, tiedotteessa todetaan.

– Hän sai jatkohoitoa ensin stadionin sisällä, jonka jälkeen Tom vietiin sairaalaan. Hänen tilansa on vakaa ja hänelle tehdään lisää testejä.

– Kiitämme kaikkia tuesta, huolenpidosta ja rakastavista viesteistä, joita ”Locks” on saanut.