Manchester Unitedin pelaajat taistelevat työpaikkojensa puolesta

Tuskin kukaan tapanina Old Traffordille astellut epäillyt Aston Villan kykyä aiheuttaa ongelmia Manchester Unitedille.

Silti sen kaksi maalia vain viiden minuutin sisään tuntui kohtuuttomalta. McGinnin lähettämä pallo meni suoraan verkkoon.Hetkeä myöhemmin McPhee sai tunnustuksen myös Villan baskimanageri Unai Emeryltä. Tällä kertaa kyse oli kulmapotkusta, joka pelattiin nokkelan kuvion ja Clément Lenglet’n pään kautta Leander Dendonckerille, joka saattoi vain ojentaa jalkansa ja tuulettaa 2–0-taukojohtoa.

Se taas pakotti Unitedin heräämään kamppailuun toisella jaksolla.

Brailsford istui Old Traffordin lehtereillä, ja näki, miten Alejandro Garnacho kavensi Villan johdon puoleen vajaan tunnin kohdalla.

Garnacho tasoitti ottelun 71. minuutilla onnekkaasti, koska hänen vetonsa muutti suuntaa Villa-puolustaja Diego Carlosin jalasta.

Sen jälkeen pelattiinkin käytännössä vain yhtä maalia. Lopulta 82. minuutilla koko stadion yhtyi Rasmus Højlundin huutoon, kun tanskalaiskärki viimeisteli upeasti Valioliiga-uransa ensimmäisen maalin.

Manchester United voitti ottelun 3–2 ja nousi liigan kuudenneksi. Ratcliffen ja Brailsfordin työ on tosin vasta alussa.