Liverpool kierroksen suurin voittaja

Jalkapallon Englannin Valioliigan odotettu kärkikamppailu Manchester Cityn ja Arsenalin välillä ei täyttänyt odotuksia. Ottelu päättyi 0–0 ja vaaralliset maalipaikat jäivät lähes täysin puuttumaan. Tulos tietää sitä, että Liverpool siirtyi liigan kärkeen kahden pisteen erolla Arsenaliin ja kolmen pisteen erolla Manchester Cityyn.

Kyseessä oli kauden viimeinen kolmen mestaruudesta kamppailevan joukkueen keskinäinen liigaottelu. Otteluita kärkikolmikolla on jäljellä yhdeksän.

Yksi merkittävä ero viime kauden kohtaamiseen oli se, ettei Arsenalilla silloin ollut huipputoppari William Salibaa mukana. Sunnuntaina ranskalainen oli kentän paras pelaaja.

Arsenal lähti viikonloppuun Valioliigan kärkijoukkueena, mutta siitä huolimatta se keskittyi vain puolustamaan omaa maaliaan. Sen Tykkimiehet toki suoritti erinomaisesti, mutta 0–0-tasapeli auttoi eniten Liverpoolia.

Punaiset nimittäin voitti sunnuntaina Brightonin omalla kotikentällään ja nousi samalla liigan paalupaikalle. Kun vielä joukkueen loppuohjelma on kaikkein helpoin kolmesta mestarikandidaatista, oli manageri Jürgen Kloppin hymy herkässä.