Tähtifutarin saunarutiinia ihmetellään maailmalla

Manchester City kohtaa Mestarien liigan puolivälierissä Real Madridin kotikentällään keskiviikkona. Ensimmäinen osaottelu päättyi Santiago Bernabeulla 3–3. Cityn hyökkääjä Jack Grealish ei onnistunut maalinteossa Madridissa, mutta hankki valkopaitojen topparille Aurelien Tchouamenille pelikiellon toiseen osaotteluun.

Keskiviikon matsin lähestyessä espanjalainen Marca on julkaissut artikkelin, jossa kerrotaan Grealishin ”salaisesta aseesta”. Sellaiseksi paljastuu sauna.

Manchester Cityn ja Englannin maajoukkueen Jack Grealish, 28, vannoo perinteisen suomalaisen tavan nimeen palautumisessa.

Brittilehti The Sun uutisoi pelaajan somepäivitysten perusteella, että Grealishin viime vuonna 5,6 miljoonan punnan hintaan hankkimasta Cheshiren lukaalista löytyy ”ruotsalainen sauna”, jossa hän viihtyy joka ilta ennen nukkumaanmenoa.

Grealish pitää varsin tymäköistä löylyistä, sillä lämpömittarikuvassa viisari on ylittänyt 110 celsiuksen rajan. Saunarutiinina on asiaankuuluvasti myös kymmenen minuutin vilvoittelu.

Grealishilla ja Citylla on edessä suurten panosten viikko. Keskiviikkona seura isännöi Mestarien puolivälierien toisessa osaottelussa Real Madridia, jonka kanssa se pelasi 3–3-tasapelin viime viikolla Bernabéulla. Viikonloppuna City pyrkii pitämään kiinni sarjajohdostaan Valioliigassa vieraillessaan Brightonissa.